Nová reštaurácia má byť situovaná na Novej holi, keď je riešená vo väzbe na vrcholovú stanicu sedačkovej lanovky. Osadená má byť pod nástupnou plošinou, keď má byť z dvoch tretín zapustená pod terén.

V dvoch variantoch

Objekt je riešený ako jednopodlažný s využitím pochôdznej strechy, ktorá má byť prístupná z úrovne plošiny stanice. Pozdĺž celého objektu je navrhnutá otvorená terasa s prístupom zo stanice a voľným nástupom na zjazdovku.

Investor predstavil zámer v dvoch variantoch. Ten prvý počíta so vstupom z južnej strany cez vstupnú halu z úrovne terénu. „Z haly je prístup 

Čítajte ďalej s predplatným TRENDU

Odomknite článok cez SMS za 1,90 € týždenne s automatickou obnovou.

Poslať SMS

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa